Om dyrlægen

Jeg har været dyrlæge siden 2000 og valgte faget primært på grund af min store kærlighed til dyr.

Jeg elsker at være i tæt kontakt og samarbejde med dyr og deres ejere, og finder jobbet meget givende. Jeg har redet fra jeg var barn og heste har altid været en vigtig del af mit liv, ligesom hunde og katte også spiller en stor rolle.

Jeg har 15 års erfaring som dyrlæge i England, hvor jeg de sidste 10 år arbejdede som hestedyrlæge i en stor praksis i Derby i Midtengland. Her var jeg glad for mit job, men hjemlandet kaldte, og familien og jeg besluttede at rejse til Danmark.

Vi ankom til Danmark i januar 2017 og jeg blev hestedyrlæge hos Evidensia i Næstved og Faxe.

Den 1. juni 2018 åbnede jeg min egen mobile praksis i Farendløse, Ringsted. Herfra kører jeg ud og behandler heste, hunde og katte på deres hjemmeadresse.

Jeg vægter faglighed højt og lægger stor vægt på at have god tid til både dyr og ejer således dyrlægebesøget bliver en god oplevelse for alle.

Videreuddannelse er en stor prioritet for mig, og jeg har deltaget i mange kurser og kongresser i både England og Danmark for at dygtiggøre mig indenfor mit fag. Ud over at behandle generelle lidelser hos dyr, har jeg de sidste mange år specialiseret mig indenfor tandbehandling af hest.

Udkørende mobil dyrlæge tilser heste, hunde og katte